Povratak SDP-a Bihać

Održana Izvještajno-izborna konferencija Gradske organizacije SDP BiH Bihać

Izvještajno-izborna konferencija Gradske organizacije SDP BiH Bihać održana je sinoć (29.06.2015. godine) u sali Kulturnog centra u Bihaću.
Delegati Konferencije od ukupno stotinu kandidata, birali su šezdeset i jednog člana Gradskog odbora i tri člana Nadzornog odbora.

Rad konferencije protekao je u pozitivnoj i demokratskoj atmosferi. Brojne diskusije, sugestije i prijedlozi delegata ali i konstruktivna kritika dosadašnjeg rada organa Gradske organizacije, rezultirala je zaključkom da izbor predsjednika Gradske organizacije na nedavno održanim unutarpartijskim izborima po principu “Jedan član – jedan glas”, a sada i novog Gradskog odbora treba da bude samo prva stepenica u uvođenju promjena u funkcionisanju organizacije, promjena koje neće biti samo “slovo na papiru”.

U svom obraćanju učesnicima Konferencije, predsjednik GO SDP BiH Bihać Šuhret Fazlić istakao je da je SDP partija otvorena za nove ljude i nove ideje, partija u koju je svako dobrodošao, te da su jedine razlike među članovima socijaldemokratske partije one u snazi ideja, razlike u kreativnosti i spremnosti da se žrtvuju za dobrobit zajednice.

“Svi mi, učesnici smo jednog zajedničkog poduhvata kojeg bi slobodno nazvao – povratak SDP-a. Iskoristiću ovu priliku da se zahvalim svima vama koji ste ostali vjerni SDP i u najtežim trenucima, do danas, koji ste bili i jeste garancija da nikada nećemo, poput nekih drugih političkih partija, nestati sa političke scene. SDP je sve jači i jači.

Mi se vraćamo!”, poručio je predsjednik Fazlić.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.