Travnik

Održana Izvještajna konferencija KO SDP BiHSBK/KSB

Pozdravnu riječ i uvodno izlaganje uputio je Predsjednik KO SDP SBK/KSB gospodin Zukan Helez, te je tok Konferencije nastavljen u skladu sa usvojenim dnevnim redom

SlikaU četvrtak, 30.01.2014. godine u Travniku je održana Izvještajna Konferencija KO SDP BiH SBK/KSB, u čijem radu je učestvovalo je 97 delegata i 45 gostiju iz svih 11 Općinskih organizacija sa područja Kantona. Izvještajnoj Konferenciji KO SDP BiH SBK/KSB je prisustvovao i Predsjednik GO SDP BiH i potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, Svetozar Pudarić.

Pozdravnu riječ i uvodno izlaganje uputio je Predsjednik KO SDP SBK/KSB gospodin Zukan Helez, te je tok Konferencije nastavljen u skladu sa usvojenim dnevnim redom.

Sekretarka KO SDP BiH SBK/KSB, potpredsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, gospođa Mira Grgić, informisala je delegate Izvještajne Konferencije o radu organa  KO SDP BiH SBK/KSB, u proteklom periodu.

U nastavku, na osnovu tačke dnevnog reda „Aktuelna politička situacija“, delegatima i gostima prezentovana je aktuelna politička situacija u Vladi SBK/ KSB i F BiH, a uvodničari su bili:

–          Ministar finansija u Vladi SBK/KSB, Zdravko Gavranović

–          Ministar prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša i stambenih poslova u Vladi SBK/KSB, Nijaz Helez

–          Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi SBK/KSB, Senad Selimović

–          Ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata i Predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB, Zukan Helez

–          Predsjednik GO SDP BiH i potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, Svetozar Pudarić

Na osnovu tačke dnevnog reda „Definisanje osnovnih ciljeva u daljnjem radu KO SDP BiH SBK/KSB“ , Konferencija je usvojila slijedeće Zaključke:

–          Konsolidacija i jačanje infrastrukture KO SDP BiH SBK/KSB;

–          Ostvarivanje što boljih izbornih rezultata na Općim izborima 2014.godine;

–          Održati Strateško planiranje KO SDP BiH SBK/KSB;

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.