Usvojen četverogodišnji izvještaj o radu

Održana Izborno-izvještajna Konvencija FOM-a OO SDP BiH Maglaj

50 delegata iskoristilo pravo glasa na Konvenciji i izabralo novo rukovodstvo Foruma mladih Maglaja.

Slika

U subotu 19.04.2014. godine u sali Doma kulture "Edhem Mulabdić" Maglaj, održana je Izborno-izvještajna Konvencija Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj.

Cilj Konvencije bio je da se analizira rad FOM-a OO SDP BiH Maglaj u protekle četiri godine i izabere novo rukovodstvo. Pravo glasa na Konvenciji imalo je 50 delegata, a istoj su prisustvovali i delegatima se obratili potpredsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić, poslanik SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Elvir Karajbić, Mehmed Bradarić – delegat SDP-a BiH u Domu naroda PSBiH, Nedžad Lokmić ministar za boračka pitanja u Vladi ZDK, te Jasminka Šehić – predsjednica KO FOŽ SDP BiH ZDK. Konvenciji su prisustvovali i članovi Predsjedništva i Općinskog odbora SDP BiH Maglaj.

Delegati su jednoglasno usvojili Izvještaj o radu FOM OO SDP BiH Maglaj u periodu 2009 – 2013. Na Konvenciji je izabrana predsjednica, potpredsjednici, sekretar i 12 članova Izvršnog odbora. Predsjednica Foruma mladih Opštinske organizacije SDP BiH Maglaj je Daina Bešić, potpredsjednici su Armin Hrnjić, Emina Berbić, Adela Delić i Dženana Hadžiedhemović. Za novog sekretara je izabran Adis Suljičić.

 

Novoizabrana predsjednica FOM OO SDP BiH Maglaj Daina Bešić u pozdravnom govoru se zahvalila delegatima na ukazanom povjerenju i poručila da će FOM OO SDP BiH Maglaj kao i do sada nastaviti kontinuirano sa aktivnostima koje su se pokazale uspješnima i čine ih prepoznatljivim među mladima u našem gradu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.