Kakanj

Održana Izborno – izvještajna konferencija OO SDP Kakanj

Dana, 27.06.2015. godine u Maloj sali Doma kulture u Kaknju, održana je Izborno – izvještajna konferencija Općinske organizacije SDP BiH Kakanj na kojoj je izabran novi saziv Općinskog i Nadzornog odbora.

Time je zaokružen izborni proces u ovoj lokalnoj – Kakanjskoj organizaciji SDP-a. Podsjećamo, prethodno je predsjednik općinske organizacije biran od strane svih članova SDP-a u Kaknju po sistemu „jedan član – jedan glas“.

U narednom periodu će se održati i konstituirajuća sjednica Općinskog odbora na kojoj će se birati potpredsjednici, sekretar i članovi predsjedništva ove organizacije čime će Općinska organizacija SDP-a Kakanj imati konstituisane sve organe.

sdp kakanj 1

Na Konferenciji je učestvovalo 122. delegata koji su među 90. kandidata prijavljenih za izbor birali kandidate u jedan od organa partije. Za Općinski odbor je bilo kandidirano 82 kandidata, a njih 35 je izabrano dok su od 12 kandidata izabrana 3 člana Nadzornog odbora.

Gosti Konvencije SDP – a Kakanj bili su predstavnici lokalnog ogranka Demokratske fronte u Kaknju – predsjednik DF-a u Kaknju Nusret Muslić te zastupnik DF-a u kantonalnoj skupštini Midhat Delić.

Konvencija je usvojila i smjernice na osnovu koji će Kakanjski SDP djelovati u narednom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.