Mostar

Održana Izborno-izvještajna konferencija Foruma žena GO SDP BiH Mostar

Članice GO SDP BiH Mostar sinoć su održale Izborno-izvještajnu konferenciju Foruma žena GO SDP BiH Mostar. U radu Konferencije učestvovalo je 50 delegatkinja koje su izabrale novo rukovodstvo Foruma žena SDP BiH Mostar. Delegatkinje su usvojile izvještaj o radu Foruma ženaSDP BiH Mostar za protekli mandat.

Za predsjednicu Foruma žena GO SDP BiH Mostar izabrana je dr. Selma Jakupović.

U svom obraćanju delegatkinjama Jakupović je istakla kako će u narednom periodu raditi na afirmaciji žena u političkom životu Grada Mostara. Između ostalog navela je kako se žene trebaju aktivno uključiti u sve segmente društva i usmjeriti svoju borbu za bolji život svakog čovjeka, borba za bolji položaj žena na radnom mjestu, borba za pravo na zdravlje, obrazovanje i bolji položaj žene u porodici.

Konferencija je jednoglasno zaključila, da aktuleni politički momenat zahtjeva angažman svakog čovjeka, te da niko nema pravo na pasivnost u vremenu kada aktuelna vlast smanjuje prava najugroženijih kategorija društva.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.