Izabrano novo rukovodstvo

Održana Izborna konvencija Foruma žena OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo

U subotu, 22.avgusta, održana je Izborna konvencija FOŽ OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Kao gosti Konvencije su prisustvovali: Predsjednik Edin Habul i uže rukovodstvo OO SDP Novi Grad Sarajevo, Predsjednica KO FOŽ SDP BIH Sarajevo Fatima Skok-Hadžović i Predsjednica FOŽ OO SDP BiH Novo Sarajevo Naida Ferizović.

38 delegatkinja koje su učestvovale Konvenciji izabrale su novo rukovodstvo: predsjednicu Edisa Dželepčić, pet potpredsjednica: Hrga Gabrijela, Mehanović Indira, Mehić Muamera, Pecirep Hazima i Vulović Aneta i koordinatoricu Cvitanović Davorka.

Novoizabrana predsjednica se zahvalila prisutnima članicama foruma na podršci i ponovila da se uz međusobnu podršku i razumijevanje mogu postići izvanredni rezultati na lokalnim izborima koji nam slijede, te da FOŽ OO SDP BiH Novog Grada Sarajevo može biti jedna od najjačih interesno-političkih organizacija u Kantonu Sarajevo. Samo ujedinjene možemo puno toga postići.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.