Adem Zolota

Održana izborna Konferencija SDP BiH Regije Rogatica

Program SDP BiH približiti svakom čovjeku u ovom dijelu BiH

Slika

U Rogatici je 10.05.2014 godine u sali Skupštine Opštine Rogatica održana izborna Konferencija SDP BiH Regije Rogatica.

Konferenciji su pored delegata iz svih OO SDP BiH sa područja ove Regije, prisustvovali potpredsjednik SDP BiH Mirsad Đapo, potpredsjednik RS Enes Suljkanović i Alen Petković, sekretar Koordinacije SDP BiH u RS.

Za predsjednika RO SDP BiH Rogatica izabran je Adem Zolota, dugogodišnji aktivista SDP BiH i dosadašnji Povjerenik SDP BiH za Izbornu jedinicu 8.u RS.

Na Konferenciji je izabrano i 11 članova Predsjedništva RO SDP BiH Rogatica.

U narednom periodu rukovodstvu RO SDP BiH Rogatica, predstoji naporan rad i veliki izazov da ideju Socijaldemokratije i Program SDP BiH približi svakom čovjeku u ovom dijelu BiH.

 

Prisutnim delegatima je u svom obraćanju potpredsjednik SDP BiH, Mirsad Đapo, istakao značaj i ulogu SDP BiH u svim sredinama gdje organizovano djeluje i da je ovo formiranje RO,još jedan u nizu dokaza da je BiH sa SDFP BiH istinski multinacionalna država i da je SDP BiH  politička partija koja okuplja sve građane bez obzira na vjerske,nacionalne i druge razlike.

Potpredsjednik RS, Enes Suljkanović je istakao da ovim činom formiranja RO SDP BiH Rogatica,SDP BiH polako zaokružuje proces organizacijskih aktivnosti u RS,i da sada predstoji naporan i svakodnevni rad. Još jednom je naglasio značaj donesenih zakona u Parlamentu FBiH o pravima povratnika u RS,za koje su najzaslužniji Vlada FBiH na čelu sa Nerminom Nikšićem i poslanici SDP BiH u Parlamentu FBiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.