SDP BiH Ilidža

Održana edukacija za kandidatkinje i kanditate u svrhu adekvatnog predizbornog djelovanja

U nizu predizbornih aktivnosti je SDP BiH Ilidža 25. jula realizovala edukaciju za kandidatkinje i kandidate za predstojeće izbore. Iako prvenstveno namijenjena kandidatkinjama, edukaciji su prisustvovali i kandidati za Lokalne izbore.

Pored Mirjane Deak kao edukatorice, prisutnima su se obratili predsjednica FOŽ SDP BiH Ilidža, Sehija Milišić i predsjednica FOŽ SDP BiH Sarajevo, Fatima Skok Hadžović. Milišić i Skok Hadžović su istakle zadovoljstvo što kandidati imaju priliku da se educiraju i uvjerenje da će im edukacija biti praktično korisna. Učesnicima edukacije se obratio i predsjednik SDP BiH Ilidža, Samir Avdić.

Učesnici edukacije su imali priliku da steknu znanja o ovlastima lokalne samouprave i kako da komuniciraju s građanima tokom predizborne kampanje, ali i u ulozi vijećnica odnosno vijećnika. Stečena teorijska znanja su učesnici imali priliku da primjene kroz praktične vježbe.

Po okončanju edukacije, kandidatkinje i kandidati su izrazili vidnu zadovoljnost i zahvalnost što su imali priliku da se educiraju u svrhu adekvatnog predizbornog djelovanja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.