Održana edukacija za kandidate na Ilidži

Kandidati OO SDP BiH Ilidža za Lokalne izbore u BiH su u subotu (13.8.) prisustvovali edukaciji fokusiranu na način vođenja predizborne kampanje. Edukator, Adnan Burazerović je učesnike edukacije podučavao o osnovnim načelima u vođenju predizborne kampanje.

Akcenat edukacije je bio na predizbornoj kampanji baziranoj na socijalnim mrežama. Pri tome, Burazerović je ukazao na potrebno ponašanje kandidata u verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji kandidata s građanima i prilikom medijskih nastupa. Također, kandidati su edukovani kako adekvatno izvršiti terensku identifikaciju birača.

Obzirom da je riječ o praktično primjenjivim znanjima, nema sumnje da će ista biti korisna kandidatima u toku predizborne kampanje. Naročito će biti korisna za mlade kandidate koji čine preko 40% kandidatske liste OO SDP BiH Ilidža.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.