Usvojen izvještaj Izborne komisije

Održana druga sjednica Opštinskog odbora Brčko

Jučer je održana je druga sjednica Opštinskog odbora SDP BiH Brčko distrikta. Jedna od bitnih tačaka dnevnog reda odnosila se na održavanje 6.Redovnog Kongresa SDP BiH.

Prisutne članove na sjednici predsjednik OO SDP BiH Brčko distrikt BiH Suad Burić, upoznao je  sa Pravilnikom o utvrđivanju i načinu predlaganja delegata i kandidata za Šesti redovni Kongres SDP BiH. Nakon sprovedene rasprave utvrđene su i usvojene liste delegata i liste kandidata za Glavni i Nadzorni odbor SDP BiH.

Odabir delegata i kandidata vršen je tajnim glasanjem a nakon sprovedene procedure predsjednik opštinske izborne komisije SDP BiH Brčko distrikta BiH Jasmin  Krako upoznao je prisutne članove o rezultatima i istakao da je u potpusnosti ispoštovana procedura obavezne strukture izbora delegata, te da možemo konstatatovati da je ispred OO SDP BiH Brčko distrikta BiH izabrano 20 delegata, i da su izabrane liste kandidata za Glavni i Nadzorni odbor SDP BiH.

Članovi opštinskog odbora jednoglasno su usvojili izvještaj izborne komisije.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.