Zvornik

Održana druga redovna sjednica RO SDP BiH Zvornik

Tema sjednice bila je i nastale štete tokom nedavnih poplava koje su zahvatile i našu Regiju kao i sanacija pokrenutih klizišta u Podrinju

Slika

Sinoć  je u Srebrenici održana druga redovna sjednica RO SDP BiH Zvornik. Tokom sjednice razgovarano je Opštim izborima 2014 godine, rokovima za kandidatske liste kao i o procjeni rezultata na predstojećim Opštim izborima 2014 godine.

Tema sjednice bila je i nastale štete tokom nedavnih poplava koje su zahvatile i našu Regiju kao i sanacija pokrenutih klizišta u Podrinju. Zaključeno je da veliki broj građana zahvaćenih nedavnim poplavama u Podrinju prepušten  sam sebi, naročito u povratničkim mjesnim zajednicama.

Sa sjednice je upućen apel svim relevantnim institucijama u Republici Srpskoj da posvete posebnu pažnju upravo povratničkoj populaciji na sanaciji nastalih šteta tokom nedavnih poplava u našoj zemlji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.