Zenica

Održana 54. sjednica Predsjedništva KO SDP BIH ZDK

Na Sjednici je razamatran je izvještaj o aktivnostima Strateške grupe KO SDP BiH ZDK od imenovanja do danas, te je konstatovno da je operativni plan januar- februar-mart u cjelosti realizovan

Slika

Predsjedništvo KO SDP BIH ZDK održalo je  54 zajedničku  sjednicu sa članovima Strateške grupe KO SDP BiH ZDK za izbore 2014.godine,  nosiocima izvršne vlasti u ZDK,  predsjednicima intresnih obilka KO SDP BIH ZDK, predsjednicima  OO SDP BIH ZDK,   šefovima OIŠ , te koordinatirma za siguran glas i  komunikacije i portal u OO SDP BiH  ZDK.

Pored redovne tačke dnevnog reda „ Informacija o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH“ razamatran je izvještaj o aktivnostima Strateške grupe KO SDP BiH ZDK od imenovanja do danas, te je konstatovno da  je operativni plan   januar- februar-mart  u cjelosti realizovan (  I krug obilaska OO SDP BiH, redovne sedmične press konferencije,  imenovani šefovi OIŠ i u 10 OO SDP BiH  formirani općinski izborni štabovi i dr.).

Usvojen je  i operativni plan aktivnosti Strateške grupe za period  april-maj 2014.godine u kome je poseban akcenat stavljen   na   projekat  „ SIGURAN GLAS“ ,  redovne sedmične  press konferencije sa  definisanim temama i učesnicima ,  drugi krug obilaska  OO SDP BiH ZDK u koji će se pored članova Tima  koji su obišli sve OO SDP BiH u provom krugu, uključiti i svi nosioci zakonodavne i izvršne vlasti sa područja ZDK.

U nastavku sjednice   kraće  informacije o dosadašnjim, te planom aktivnosti za naredni period   dali su i   predsjednici intersenih obilika organizovanja KO SDP BiH ZDK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.