Tuzla

Održana 5. Izvjestajno-izborna konferencija FOM SDP Tuzla

Nastaviti s kvalitetnim i kontinuiranim aktivnostima i projektima FOM-a.

Slika

U subotu 13.12.2014. održana je 5. Izvjestajno-izborna konferencija FOM SDP Tuzla, gdje su se birali novi predsjednik/ca, potpredsjednici/ce, članovi i članice Izvršnog odbora. Ukupno 80 delegatkinja i delegata prisustvovali su Konferenciji, koji su u okviru dnevnog reda jednoglasno usvojili Izvještaj o radu Foruma mladih SDP Tuzla za period oktobar 2009. – decembar 2014. godine.

Gosti Konferencije bili su gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović, predsjednik OO SDP Tuzla Mirsad Bakalović, predsjedavajući GV Tuzla Jozo Nišandžić, predsjednica FOŽ SDP Tuzla Alma Avdić, vijećnik u GV Tuzla Ilija Jurišić i dugogodišnji prijatelj FOM SDP Tuzla, Kerim Bekrić.

Delegatkinjama i delegatima u svom završnom referatu, obratila se i Azra Gazibegović, predsjednica FOM SDP Tuzla u mandatu od 2009. do 2014., koja je između ostalog, poželjela mnogo sreće i uspjeha novoizabranom rukovodstvu uz nadu da će Forum nastaviti s kvalitetnim i kontinuiranim aktivnostima i projektima i time nastaviti živjeti ulogu značajnog resursa i potencijala Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine.

U obrazloženju Izvještaja o radu FOM SDP Tuzla, govorili su Erna Mešić, sekretarka FOM SDP Tuzla iz mandata od 2009. do 2014. i potpredsjednik iz mandata 2009. do 2014., Alen Kasupović.

Delegatkinje i delegati su, prema prije utvrđenim listama, glasali i izabrali novo rukovodstvo i Izvršni odbor Foruma mladih SDP Tuzla. U Izvršni odbor Foruma izabrani su Ademir Omerćehajić, Almir Mujabašić, Aleksandra Ivković, Dragan Petrović, Ehlimana Salibašić, Filip Laco, Lejla Kišić, Lejla Mahmuzić, Majda Huseinbašić i Tarik Omerćehajić.

Za sekretarku Foruma mladih izabrana je Mirela Ramović a potpredsjednica/i su Amela Delalić, Armin Džinić i Dejan Keroškić.

Za predsjednicu FOM SDP Tuzla izabrana je Amela Kišić.

Novom rukovodstvu kao i svim članicama i članovima želimo uspjeh i sreću u narednom periodu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.