Održana 4. sjednica Izbornog štaba OO SDP Konjic

Večeras je u prostorijama OO SDP Konjic održana 4. sjednica Izbornog štaba koju je predvodio šef Izbornog štaba Irfan Tabaković.

Na sjednici je prezentovana informacija sa Strateškog planiranja koje je održano 25. i 26. augusta u Sarajevu.

Također, usvojena je radna verzija Plana izborne kampanje i utvrđene su aktivnosti Opštinske organizacije do početka kampanje.

 

 

Zaključeno je da je potrebno učiniti sve kako bi se cjelokupno članstvo mobiliziralo u narednom periodu. Također, usvojen je zaključak da je neophodno ujediniti sve snage unutar partije u cilju što boljeg rezultata SDP-a u Konjicu.

Jasno je rečeno da je cilj OO SDP BiH Konjic da SDP-ove liste za sve nivoe vlasti budu pobjedničke na prostoru Općine Konjic, kao i pobjeda Denisa Bećirovića u Konjicu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.