Pripreme za Opće izbore 2014.

Održana 24. sjednica Glavnog odbora SDP BiH

Glavni odbor Socijaldemokratske partije BiH na sjednici razmatrao okvirni Program rada Glavnog odbora i njegovih tijela.

Slika

U Sarajevu je održana 24. redovna sjednica Glavnog odbora Socijaldemokratske partije BiH, a na dnevnom redu sjednice bilo je deset tačaka, uključujući i okvirni Program rada Glavnog odbora i njegovih tijela.

Članovima Glavnog odbora na sjednici je prezentiran dnevni red koji je sadržavao izvještaj o radu interesnih oblika, koji uključuju izvještaje Foruma sindikalnih aktivista, Foruma seniora, Foruma žena i Foruma mladih SDP BiH.

Razmotren je i izvještaj o radu Savjeta za ekonomski razvoj, Savjeta za razvoj SDP-a BiH i Savjeta za ustavno-pravna pitanja, a članovi Glavnog odbora su upoznati i sa programom obilježavanja manifestacije Dana SDP BiH.

Na sjednici je razmotren i Pravilnik o utvrđivanju kriterija i način kandidiranja za izbor kandidata na ovogodišnjim Općim izborima, finansijski izvještaj te tekuća pitanja.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.