OO SDP Srebrenik

Održan završni skup SDP-a u Srebreniku

Kandidati za Skupštinu Tuzlanskog kantona: Melisa Mujezinović, prof. razredne nastave, Mustafa Muratović, ratni komandant i Sekretar OO SDP Srebrenik i Suad Jašarević, magistar iz oblasti sporta i aktuelni općinski vijećnik.

Slika

Pod sloganom “Ujedinjeni”, juče je u Kino Sali Doma kulture Srebrenik održan Završni skup SDP-a pred opće izbore koji se održavaju u nedjelju, 12. oktobra. Prisutnima su se obratili sljedeći kandidati:

Kandidati za Skupštinu Tuzlanskog kantona: Melisa Mujezinović, prof. razredne nastave, Mustafa Muratović, ratni komandant i Sekretar OO SDP Srebrenik i Suad Jašarević, magistar iz oblasti sporta i aktuelni općinski vijećnik.

Kandidati za Zastupnički dom Parlamenta FBiH: prim dr. Ziher Suljić, Dopredsjedavajući Općinskog vijeća Srebrenik i Predsjednik OO SDP Srebrenik i Senada Junuzović, Predsjednica Foruma žena SDP BiH Srebrenik.

Kandidat za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Mirza Kešetović, diplomirani ekonomista.

Prisutnima su se takođe obratili: Dževad Hadžić, nosilac liste SDP-a za Parlament FBiH, Enver Bijedić, nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH i Denis Bećirović, kandidat na listi SDP-a za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Kandidati su naglasili da je od izuzetne važnosti da što veći broj građana izađe na izbore 12. oktobra kako se ne bi ponovila slaba izlaznost i pasivnost biračkog tijela kao na proteklim vanrednim izborima za načelnika općine Srebrenik Izbori koji će se održati 12. oktobra su izbori na kojima biramo kandidate i osobe koji će graditi državu, stoga je jako bitno odabrati i podržati one osobe koje su kvalitetne, sposobne i spremne nositi se s tom vrstom odgovornosti, a to su zasigurno kandidati iz reda SDP-a.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.