Održan trening/radni sastanak sa koordinatorima/cama za posmatrače

Povodom zvaničnog otvaranja kampanje za Lokalne izbore 2016, u prostorijama SDP BiH, u subotu 3. septembra 2016. godine održan je trening/radni sastanak sa koordinatorima/cama za posmatrače.

Na sastanku je dogovoren metod rada koordinatora/ica za posmatrače na svim nivoima organizovanja SDP BiH, a riječi je bilo i  o pravima i obavezama posmatrača na dan izbora.

U uvodnom obraćanju, sekretarka za edukaciju SDP BiH, Jelena Pekić prisutne je zamolila da svoja ranija iskustva sa terena podijele sa svim posmatračima kako bi se adekvatno pripremili za dan izbora, te kako bi izborni proces prošao u skladu sa zakonskim procedurama..

Sekretar za organizovanje SDP BiH Krešimir Azinović, u svojstvu predavača, predstavio je prisutnim Projekat Siguran glas i posmatrači te također podijelio svoja iskustva i na taj način dao upute posmatračima za daljnji rad na terenu.

Na ovom sastanku Dino Nikšić i Predrag Puharić, koordinatorima su predstavili šta su to konkretna zaduženja i obaveze koordinatora, operatera i posmatrača na dan izbora, od otvaranja izbornog mjesta do izvješavanja prema izbornom štabu.

Svi koordinatori su na kraju sastanka dobili zaduženja kako bi što bolje pripremili posmatrače u svojim lokalnim zajednicama  da svoj posao obave odgovorno i profesionalno na dan izbora.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.