Gradiška

Održan Treći Vanredni kongres SDP BiH

Kongresu su prisustvovali i članovi SDP BiH regije Gradiška (Gradiška, Prnjavor i Srbac) bilo u svojstvu delegata Kongresa ili kao gosti

Slika

Treći Vanredni kongres SDP BiH održan je 06. 12. 2014. godine  u Sarajevu, kojem je prisustvovalo preko 600 delegata i gostiju. Kongres je predstavljao istinski praznik demokratije, što potvrđuje između ostalog i veliki broj učesnika u raspravama po svim tačkama dnevnog reda, kao i veliki broj kandidata na izbornim listama za Glavni i Nadzorni odbor SDP BiH, kao i lista kandidata za Predsjednika SDP BiH.

Kongresu su prisustvovali i članovi SDP BiH regije Gradiška (Gradiška, Prnjavor i Srbac) bilo u svojstvu delegata Kongresa ili kao gosti. Po prvi put u petnaest godina djelovanja Opštinskog odbora SDP BiH Gradiška, dva člana ove organizacije izabrana su u Glavni i Nadzorni odbor SDP BiH. Fadil Suhonjić izabran je za člana Glavnog odbora SDP BiH, a Goran Đukić za člana Nadzornog odbora SDP BiH. Regionalni odbor SDP BiH Gradiška ima još jednog člana Glavnog odbora SDP BiH iz OO SDP BiH Prnjavor Gorana Ljubojevića, tako da će Regionalni odbor SDP BiH Gradiška biti zastupljen sa dva člana Glavnog odbora SDP BiH, što je vrlo značajno za još uspješnije djelovanje opštinskih organizacija SDP BiH regije Gradiška.

Iskrene čestitke novoizabranim članovima Glavnog i Nazornog odbora SDP BiH iz regije Gradiška.     

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.