Mladi željni znanja

Održan SKOK u Srebrenici

U prostorijama OO SDP Srebrenica održan je SKOK pred velikim brojem aktivista FOM-a. Mladi iz Srebrenice su imali priliku kroz aktivnu diskusiju dati svoje mišljenje o socijaldemokratiji, kako istu vide i kako je mogu primjeniti u svom djelovanju. Također, mladi su dali svoje primjere najboljih socijademokrata kroz historiju i čije primjere u djevanju bi oni slijedili.

Mladi su veliki interes iskazali prilikom analiziranja političkog spektra. Sami su navodili i analizirali položaj stranaka na političkoj sceni u Bosni i Hercegovni. Zajednički zaključak mladih je bio da su stranke svoje djelovanje uveliko usmjerile u smjeru suprotnom od onog koji je naveden u njihovim statutima. Njihov kritički stav je uveliko doprinosio veoma uspješnoj diskusiji i moglo se primjetiti veliko predznanje koje ovi mladi ljudi imaju.

Veoma izražen je bio entuzijazam i volja mladih za usvajanjem novih znanja, kao i želja za radom na terenu. Mladi su naveli kako su ovakve edukacije prava prilika za mlade u Srebrenici kako bi unaprijedili svoja znanja i vještine.

Predavači su bili Nejra Tatar i Damir Filipović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.