Održan SKOK u Kalesiji

U prostorijama MZ Centar u Kalesiji je održan Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs – SKOK, koji je okupio mlade socijaldemokrate i socijaldemokratkinje željne novih znanja i novih edukacija.

Posebno raduje činjenica da su na ovom predavanju uzeli učešće mlade osobe koje su tek pristupile Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine.

Učesnicima i učesnicama se na kreativan način približila socijaldemokratija i njene vrijednosti, a diskusija je pokazala znanje, energiju, želju i motivaciju kod ovih mladih ljudi. Zaključeno je da Kalesija više ne smije biti na margini političkih zbivanja kako u TK, tako i u BiH, a mladi su oni koji će biti pokretači promjena i razvoja ove lokalne sredine.

Na SKOK-u su bili prisutni i stariji članovi OO SDP BiH Kalesija koji su izrazili zadovoljstvo zbog ovakvog vida edukacije njihovih mladih članova, nadajući se da će ih što više uzeti učešća u daljoj edukaciji.

Predavači su bili mladi vijećnik iz Živinica Mujo Muratović i aktivista Admir Mujabašić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.