Održan SKOK u Donjem Vakufu

„Ne želimo otići, želimo promjene i život u BiH“ je poruka mladih socijaldemokrata i socijaldemokratkinja iz Donjeg Vakufa koji su prisustvovali ovogodišnjem SKOK-u.

Opredjeljeni za vrijednosti socijaldemokratije, motivisani za rad i aktivizam, željom za promjenama i boljim životom, mladi su tokom SKOK-a iznijeli svoje viđenje situacije u društvu u kojem žive i njihove prijedloge kako da se stvari poprave.

Predavači Irhana Čajdin i Samir Avdić su u sjajnom okruženju održali predavanje o socijaldemokratiji, njenim vrijednostima kao i ličnostima koje su doprinijele da se udare sigurni temelji socijaldemokratiji, kako u svijetu tako i u Bosni i Hercegovini.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.