FOM Stari Grad

Održan seminar „Osnove političkog aktivizma“

Mladi polaznici su dobili osnovna potebna znanja o socijaldemokratiji, Socijaldemokratskoj partiji BiH, Forumu mladih SDP-a, Političkom sistemu Bosne i Hercegovine kao i aktivizmu

SlikaU organizaciji Foruma mladih SDP BiH Stari Grad Sarajevo u nedjelju u hotelu Saraj održan je seminar „Osnove političkog aktivizma“.

Učesnici na ovom seminaru su bili mlade osobe koje se planiraju početi baviti politikom i političkim aktivizmom ili su tek počeli angažovati na polju političkog aktivizma.

Na ovom seminaru mladi polaznici su dobili osnovna potebna znanja o socijaldemokratiji, Socijaldemokratskoj partiji BiH, Forumu mladih SDP-a, Političkom sistemu Bosne i Hercegovine kao i aktivizmu. Predavači su bili Haris Lulić,Miroslav Živanović, Irfan Čengić, Mlaik Garibija i Ajdin Kahrović.

Također učesnici su imali prliku i razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini sa Šefom kluba zastupnika u ZD Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Sašom Magazinovićem. Kroz ovu diskusiju su polaznici imali priliku razgovarati o svim temama koje su ih zanimale o politici, SDP-u, radu Parlamentarne skupštine i slično.

Na kraju seminara Saša Magazinović je uručio polaznicima seminara certifikate o uspješno završenom edukativnom programu „Osnove političkog aktivizma“.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.