Forum mladih SDP BiH

Održan seminar “mlade žene u politici 2017”

U organizaciji Mladi Forum SD, u Velenju – Hotel „Paka“ , održan je seminar na temu „Seminar for young women in politics 2017“. Seminaru su prisustovale mlade članice partije socijaldemokrata iz šest zemalja regiona: Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija. Iz BiH je prisustovala Selimić Arnela, članica Foruma Mladih i potpresjednica Foruma žena Stolac, koja je pored Stoca predstavljala i FOM SDP BiH.

Cilj seminara je bio razmijeniti informacije o trenutnim političkim situacijama u regionu, položaju žena kako u politici tako i u svim društvenim sferama života i ukazati na probleme sa kojima se svakodnevno susreću, te naći konkretna i primjenjiva rješenja.
Seminaru su prisustovali specijalni gosti: Andreja Katič (Ministrica odbrane Republike Slovenije), Sonja Lokar (presjednica lobija žena Slovenije i izvršna direktorica CEE mreže za rodnu ravnopravnost), gdje se diskutovalo o problemima i pravima žena u regionu i rodnoj ravnopravnosti.
Pored sticanja znanja i razmjene informacija, razvila su se prijateljstva i uspostavili su se kontakti između članica za jačanje daljnje saradnje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.