Priprema za Opće izbore 2014. godine

Održan sastanak strategijskih grupa KO/RO SDP BiH

Zaključeno da u skorije vrijeme kreće ozbiljnija kampanja ka većoj prisutnosti SDP BiH na terenu, te rad sa članovima stranke.

Slika

Danas je u prostorijama Socijaldemokratske partije BiH održan sastanak strategijskih grupa kantonalnih i regionalnih odbora SDP BiH, a glavne teme sastanka bile su priprema odbora za provođenje izbornog procesa i jačanje komunikacije sa građanima.

Na sastanku je zaključeno da u skorije vrijeme kreće ozbiljnija kampanja ka većoj prisutnosti SDP BiH na terenu, odnosno u izbornim jedinicama te povećan obim terenskog rada sa članovima i simpatizerima stranke.

 

Na ovaj način SDP BiH želi predstojeće opšte izbore u našoj zemlji dočekati sa odborima koji će biti funkcionalni u punom kapacitetu i koji će omogućiti što bolji rezultat na tim izborima. 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.