OO SDP Travnik

Održan sastanak SDP-a, Naše stranke i Naroda i pravde

U prostorijama SDP BiH Travnik održan prvi zvanični sastanak delegacija Općinske organizacije SDP BiH Travnik, Naroda i Pravde Travnik i Naše Stranke Travnik. Ovaj sastanak je nastavak aktivnosti koje se već duži period odvijaju između ove tri stranke na nivou općinskih organizacija.

Predstavnici tri stranke su razgovarali o modalitetima predizborne i postizborne saradnje, sa fokusom na predstojeće Lokalne izbore 2020. godine. Usvojeno je nekoliko zaključaka o kojima će javnost biti obaviještena u periodu koji slijedi. Domaćin sljedećeg sastanka je Narod i Pravda Travnik.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu