Zenica

Održan sastanak rukovodstva KO FOŽ SDP BiH ZDK sa kandidatkinjama SDP BiH iz ZDK

Cilj sastanka je bio upoznavanje i predstavljanje kandidatkinja SDP-a na listama svih nivoa vlasti te jačanje ženske solidarnosti i međusobne podrške žena

Slika

Juče je u hotelu "Dubrovnik" u Zenici održan sastanak rukovodstva KO FOŽ SDP BiH ZDK sa predsjednicama općinskih foruma žena SDP-a  i kandidatkinjama SDP-a sa prostora cijelog Zeničko-dobojskog kantona.

Cilj sastanka je bio upoznavanje i predstavljanje kandidatkinja SDP-a na listama svih nivoa vlasti te jačanje ženske solidarnosti i međusobne podrške žena.

Prisutnim članicama i kandidatkinjama su se obratili i Premijer ZDK, Munib Husejnagić, i predsjednik KO SDP BiH ZDK, Mirsad Mešić, koji su izrazili svoje zadovoljstvo prisustvom velikog broja žena. Poslije sastanka, za prisutne kandidatkinje upriličena je edukacija o medijskom nastupu koju su održale Jasminka Šehić, predsjednica KO FOŽ SDP BiH ZDK,  i Leontina Jurić, članica Izvršnog odbora FOM OO SDP BiH Zenica . Na kraju predviđenog programa prisutne su izrazile nadu da će nakon Općih izbora 12. oktobra biti mnogo veći broj žena kako u zakonodavnoj tako i izvršnoj vlasti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.