Ermina Salkičević Dizdarević

Održan sastanak Projekt menadžerom UNDP

Realizacija zajedničkog projekta pod nazivom „Uvrštavanje koncepta migracija za razvoj relevantne politike, planova i aktivnosti u Bosni i Hercegovini“na nivou odabranih općina.

Slika

21. januara 2014.godine zamjenica ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, gđa. Ermina Salkičević – Dizdarević je održala sastanak s projekt menadžerom UNDP-a, g. Željkom Blagojevićem.

Predmet sastanka je predstavljanje zajedničkog projekta Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, Švicarske ambasade i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda pod nazivom „Uvrštavanje koncepta migracija za razvoj relevantne politike, planova i aktivnosti u Bosni i Hercegovini“.

Gospodin Željko Blagojević je upoznao Zamjenicu ministra sa osnovnim elementima projekta, fazama projekta, kao i planiranim aktivnostima u realizaciji konkretnih projektnih aktivnosti na nivou odabranih općina.

Na iznesene informacije Zamjenica ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, gđa. Ermina Salkičević – Dizdarević je dala pozitivno mišljenje, iznijela sugestije i prijedloge koji mogu značajno doprinijeti kvalitetnoj implementaciji projekta, navele pozitivne primjere iz vlastitog iskustva, a koji se odnose na projekte slične namjene, kao i sugestije o bitnim koracima za uspješan nastavak i realizaciju projektnih ideja u cjelini.

Dalja realizacija aktivnosti će se vršiti kroz radna tijela u koordinaciji Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH kao nosioca aktivnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.