Održan sastanak delegacija Socijaldemokratske partije BiH i Demokratske fronte

Delegacije Socijaldemokratske partije BiH i Demokratske fronte, predvođene predsjednicima Nerminom Nikšićem i Željkom Komšićem, danas su održale sastanak, čija je glavna tema bila dalja politička saradnja ova dva politička subjekta.

Sastanak je nastavak saradnje SDP-a i DF-a, na kojem se razgovaralo o eventualnim oblicima budućeg zajedničkog političkog djelovanja ovih stranaka.

Osim smjernica mogućeg zajedničkog nastupa na predstojećim opštim izborima, na ovom sastanku je data puna podrška radu i jačanju Proevropskog bloka u bh. entitetu Republika Srpska, koji osim SDP-a i DF-a, čini još nekoliko stranaka iz ovog dijela BiH.

Na današnjem sastanku je dogovoreno da će ova vrsta susreta biti intenzivirana u narednom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.