Održan sastanak članova/ica FOM GO SDP Tuzla

Kroz razgovor o političkoj participaciji mladih kako u društvu, tako i u SDP BiH, te dosadašnjim aktivnostima i daljim planovima rada, u ugodnoj atmosferi, večeras je održan sastanak članova/ica FOM GO SDP Tuzla. Sastanku je prisustvovao i predsjednik Gradske organizacije SDP-a, drug Slađan Ilić, izražavajući svoje zadovoljstvo prisustvom velikog broja članova/ica Foruma mladih u vlasti, u organima SDP-a i u najznačajnijem segmentu, na terenu u svim mjesnim zajednicama Grada Tuzla kao aktivista/kinja.

Prezentovali/e smo i aktivnosti edukativnog programa FOM Subotom za 2015. godinu i plan aktivnosti za 2016., s posebnim akcentom na važnost obrazovanja novih članova/ica Foruma, potencijalnih lidera/ki i mladih političara/ki. Razgovarali/e smo o redovnim projektima koje Forum realizira kroz svaku godinu uz nove prijedloge, ideje i sugestije članstva.
Bila je ovo prilika da pozovemo sve prisutne, ali i mnoge drugarice i drugove koji večeras nisu bili/e s nama koji/e će biti naknadno kontaktirani/e, na Svečanu akademiju Foruma mladih SDP Tuzla povodom 22 godine rada i postojanja, koja će se od ržati u Ateljeu Ismet Mujezinović u subotu, 30.01.2016. u 19:00 sati.

Formirali/e smo zaključke, utvrdili planove i prioritete i nastavljamo djelovati kroz ideje, stavove i aktivnosti SDP-a i u narednoj godini. Podmladimo politiku!

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.