Čapljina

Održan radno-konsultativni sastanak FOŽ SDP HNK

Na inicijativu OO FOŽ SDP BiH Čapljina održan je radno-konsultativni sastanak na kojem su pored domaćina prisustvovale potpredsjednica KO SDP BiH HNK Vesna Saradžić, potpredsjednica Foruma žena SDP BiH Ifeta Ćesir-Škoro, Alma Pelo Zagorčić sekretar KO SDP BiH HNK.

Ispred domaćina obratile su se Jadranka Dizdar, predsjednica OO FOŽ Čapljina i Vildana Sjekirica, članica Glavnog odbora SDP BIH.

Uz aktivno učešće svih prisutnih članica dogovoreni su planovi aktivnosti u narednom periodu, kao i neke od inicijativa koje će biti upućene ka zakonodavnim institucijama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.