KO SDP SBK

Održan radni sastanak najužih rukovodstava općinskih organizacija SDP-a Kiseljaka, Kreševa i Fojnice

U prostorijama Općinske organizacije SDP BiH Kiseljak održan je radni sastanak najužih rukovodstava općinskih organizacija SDP BiH Kiseljaka, Kreševa i Fojnice sa predsjednikom Kantonalne organizacije SDP BiH Srednjobosanskog kantona, Helez Nijazom. Tema sastanka je bila stanje u lokalnim zajednicama, organizaciono jačanje i planiranje budućih aktivnosti, a poseban akcent je stavljen na ulogu vijećnika SDP BiH u ovim sredinama.

„Glas vijećnika SDP BiH u Fojnici, Kiseljaku i Kreševu mora biti glas svih građana koji su nezadovoljni ovim i ovakvim stanjem u ovim općinama i u cijeloj Bosni i Hercegovini. Moramo biti prisutniji u medijima, a kroz naše nastupe fokus se mora vratiti na prava radnika i svih građana, na borbu protiv korupcije i nepotizma, i davanje konkretnih rješenja za probleme koje aktuelna vlast ne zna, ne može ili ne želi da rješava.

SDP BiH je uvijek bio alternativa beznađu u kojem se Bosna i Hercegovina nalazi i iz koje građani u kolonama bježe u zemlje Zapada, i svi zajedno moramo raditi na budućnosti koja će vratiti vjeru našoj djeci da ostanu ovdje.“ – istakao je predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB, Helez Nijaz na sastanku u Kiseljaku.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu