Brčko

Održan radni sastanak članova FOM SDP BiH Brčko distrikta BiH

U prostorijama OO SDP BiH Brčko distrikta BiH održan je radni sastanak članova Foruma mladih SDP BiH Brčko distrikta BiH. Tokom sastanka bilo je rječi o aktuelnoj političkoj situaciji i poziciji mladih u Brčkom, sa zaključkom da Forum mladih , kao interesna organizacija unutar Socijaldemokratske partije, mora da istraje u borbi za prava mladih te da konstruktivno djeluje u iznalaženju rješenja za poboljšanje  statusa mladih u Brčko distriktu BiH.

Uz razmjenu mišljenja u nastavku sastanka dogovoreni su planovi i aktivnosti za naredni period sa fokusom na Konvenciju FOM SDP BiH Brčko distrikta BiH.Istaknuto je da u narednom periodu Forum mladi SDP BiH Brčko distrikta BiH  posjeti osnovne organizacije i obavi razgovore sa mladim ljudima , te da kroz promociju socijaldemokratije  stvori jak tim mladih ljudi koji će u budućem periodu biti velika snaga ove partije.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.