Brčko

Održan prvi krug strateškog planiranja za RO SDP BiH za Regiju Brčko

Cilj strateškog planiranja je upoznati članove o postignutim rezultatima rada aktuelne SDP-ove izvršne i zakonodavne vlasti u BiH.

Slika

Jučer je u Brčkom u hotelu ”Jelena” održana sjednica Općinskog odbora SDP BiH Brčko distrikta BiH, a nakon sjednice prvi krug strateškog planiranja za RO SDP BiH za Regiju Brčko. Na sastanku su prisustvovali zvaničnici SDP-a iz FBiH i RS-a, članovi predsjedništva interesnih organizacija, te predsjednici osnovnih organizacija OO SDP BiH Brčko distrikta BiH.

Sastankom je predsjedavao predsjednik OO SDP BiH Brčko distrikta BiH Esad Atić koji je prisutne upoznao o razlozima i ciljevima strateškog planiranja. Cilj je upoznati članove o postignutim rezultatima rada aktuelne SDP-ove izvršne i zakonodavne vlasti u BiH, istakao je Atić.

U uvodnom izlaganju prisutnima se obratio potpredsjednik SDP BiH Mirsad Đapo, koji se osvrnuo na rad SDP-ovih ministara i poslanika u proteklom mandantno periodu i načinu hvatanja u koštac sa akutnim problemima koji tište građane u Brčko distriktu BiH i RS-u. Razgovaralo se o trenutnom stanju na području Regionalne organizacije SDP BiH za Regiju Brčko, te o narednim koracima, a sve u cilju nastavka sprovođenja zacrtanih strateških ciljeva SDP BIH.

Đapo je podsjetio na mnogobrojne prepreke, blokade i poteškoće sa kojima su se susretali i sa kojima se susreću SDP-ovi ministri i poslanici tokom obnašanja funkcija, a koje su mahom bile uzrokovane neustavnim, nezakonitim i nekorektnim djelovanjem opozicionih stranaka.

U diskusiji je učestvovao i veliki broj prisutnih članova koji su pitanjima, sugestijama i ličnim zapažanjima, u velikoj mjeri, dali doprinos ovom sastanku.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.