Skupu prisustvovali potpredsjednik SDP BiH Zukan Helez i predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić

Održan promotivni skup SDP Olovo

Pred velikim brojem članova i simpatizera SDP BiH sinoć je u Olovu održan promotivni skup SDP Olovo na kojem je predstavljena lista kandidata za OV koju predvodi Mirad Hodžić. Prisutnima se obratio i kandidat DF-a za načelnika Općine Olovo Hajrudin Žilić. Skupu su prisustvovali i potpredsjednik SDP BiH Zukan Helez, te predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić koji su u ime SDP BiH dali punu podrsku kandidatu DF-a za načelnika Općine Olovo.

Također, sa skupa u Olovu poslana je poruka da će SDP BiH i u ostalim općinama kantona u kojima DF ima, a SDP nema svog kandidata, podržati kandidate Demokratske fronte za načelnike općina, konkretno u Varešu i Brezi.
Istovremeno, očekivanja su da će i DF dati podršku kandidatima SDP-a za načelnike općina u onim sredinama gdje nemaju svog kandidata, a to su Doboj Jug, Zavidovići, Maglaj, Kakanj i Visoko. Od ranije je poznato da SDP i DF zajednički daju neupitnu podršku nezavisnom kandidatu za načelnika općine Tešanj Amiru Galijaševiću, saopćeno je tokom skupa SDP-a u Olovu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.