Skupu prisustvovali potpredsjednik SDP BiH Zukan Helez i predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić

Održan promotivni skup SDP Olovo

Pred velikim brojem članova i simpatizera SDP BiH sinoć je u Olovu održan promotivni skup SDP Olovo na kojem je predstavljena lista kandidata za OV koju predvodi Mirad Hodžić. Prisutnima se obratio i kandidat DF-a za načelnika Općine Olovo Hajrudin Žilić. Skupu su prisustvovali i potpredsjednik SDP BiH Zukan Helez, te predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić koji su u ime SDP BiH dali punu podrsku kandidatu DF-a za načelnika Općine Olovo.

Također, sa skupa u Olovu poslana je poruka da će SDP BiH i u ostalim općinama kantona u kojima DF ima, a SDP nema svog kandidata, podržati kandidate Demokratske fronte za načelnike općina, konkretno u Varešu i Brezi.
Istovremeno, očekivanja su da će i DF dati podršku kandidatima SDP-a za načelnike općina u onim sredinama gdje nemaju svog kandidata, a to su Doboj Jug, Zavidovići, Maglaj, Kakanj i Visoko. Od ranije je poznato da SDP i DF zajednički daju neupitnu podršku nezavisnom kandidatu za načelnika općine Tešanj Amiru Galijaševiću, saopćeno je tokom skupa SDP-a u Olovu.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu