SDP BiH Centar Sarajevo

Održan programski skup u MZ Džidžikovac – Koševo I

Nastavljajući aktivnosti oko promocije Izbornog programa OO SDP BiH Centar i razgovora sa članstvom, održan je prigodan programski skup u MZ Džidžikovac – Koševo I.

U otvorenom razgovoru sa članstvom, razmijenjena su mišljenja oko Izbornog programa iz ugla ove mjesne zajednice, te su prisutni mogli da daju svoje prijedloge i sugestije. Posebno je istaknuto kako druge političke opcije već pomalo kradu ideje OO SDP BiH Centar, ali je sa svoje strane SDP spreman sva svoja obećanja potkrijepiti odgovarajućim dokumentom i dokazom o pokrenutim inicijativama, kao i ostvarenim rezultatima.

Raduje dobar odziv članova, kao i atmosfera prema SDP-u koja se iz dana u dan mijenja u pozitivnom smislu. Pitanja koja su članovi ponajviše postavljali odnose se primarno na infrastrutkrune zahvate, kojim se poboljšava kvalitet života u MZ Džidžikovac – Koševo I.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.