SDP BiH Centar Sarajevo

Održan programski skup u MZ Džidžikovac – Koševo I

Nastavljajući aktivnosti oko promocije Izbornog programa OO SDP BiH Centar i razgovora sa članstvom, održan je prigodan programski skup u MZ Džidžikovac – Koševo I.

U otvorenom razgovoru sa članstvom, razmijenjena su mišljenja oko Izbornog programa iz ugla ove mjesne zajednice, te su prisutni mogli da daju svoje prijedloge i sugestije. Posebno je istaknuto kako druge političke opcije već pomalo kradu ideje OO SDP BiH Centar, ali je sa svoje strane SDP spreman sva svoja obećanja potkrijepiti odgovarajućim dokumentom i dokazom o pokrenutim inicijativama, kao i ostvarenim rezultatima.

Raduje dobar odziv članova, kao i atmosfera prema SDP-u koja se iz dana u dan mijenja u pozitivnom smislu. Pitanja koja su članovi ponajviše postavljali odnose se primarno na infrastrutkrune zahvate, kojim se poboljšava kvalitet života u MZ Džidžikovac – Koševo I.