Održan partijski sastanak Općinskog odbora SDP-a BiH Bosanska Krupa

U Bosanskoj Krupi je u četvrtak održan partijski sastanak Općinskog odbora SDP-a BiH Bosanska Krupa. Sastanak je otvorio domaćin okupljanja SDP-ovaca Muhidin dr.Šertović, predsjednik OO SDP-a Bosanska Krupa. On je na početku pozdravio goste koji su se odazvali na poziv za prisustvo na ovom sastanku, predsjednika Kantonalnog odbora SDP-a USK, Hajrudina dr.Havića, predsjednicu GO SDP-a Bihać Fatku dr. Kulenović, federalne i kantonalne poslanike i delegate Albina Muslića, Mladena Lonića i Željka Mirkovića te općinskog načelnika Armina Halitovića i zahvalio im na odvojenom vremenu i doprinosu koji od njih očekuje u budućim danima kada će SDP Bosanska Krupa aktivnije krenuti u pripremu kampanje za opće izbore u oktobru ali i za općinske izbore koji će se održati 2020. godine.

Period koji je pred nama je označio kao vrlo bitan za konačno profiliranje SDP-a u partiju socijalne pravde i jednakih šansi za sve koji će se realizovati kroz „Plan 10“ a koji će uskoro biti predstavljen javnosti.

Hajrudin dr Havić, predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a USK je podvukao važnost jedinstva unutar partije i izrazio zadovoljstvo stabilizacijom prilika unutar OO SDP Bosanska Krupa koje je nastupilo nakon obavljenih unutarstranačkih izbora na kojima je pobjedio Muhidin dr.Šertović. Predsjednik Havić je izmedju ostalog istakao i ogroman doprinos poslanika Mladena Lonića koji se zajedno sa drugim delegatima i zastupnicima sa područa USK-a a koji dolaze iz SDP-a, istinski bori za ostvarivanje ciljeva SDP-a te izrazio nadu da će na slijedećim izborima OO SDP-a BIH Bosanska Krupa biti značajnije zastupljen kako u Skupštini USK tako i na drugom nivoima vlasti.

Nakon radnog dijela sastanka članovi OO SDP-a i njihovi gosti su se družili uz razgovore o budućum koracima i planovima za predstojeću kampanju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.