Srebrenik

Održan miting SDP-a u MZ Tinja

Najveći interes prisutnih izazvao je upravo Mirza Kešetović ,kandidat OO SDP BiH za načelnika općine čije obraćanje je izazvalo snažno odobravanje svih prisutnih

Slika

U okviru predizbornih aktivnosti, juče  (23.9.) je održan miting SDP-a u MZ Tinja i MZ Bjelave, a na kojem su prisustvovali veliki broj građana, članova i simpatizera SDP-a. Skupu su se obratili: Aziz Čačković – kandidat za Skupštinu TK, prof.dr.Ervin Alibegović – kandidat za Skupštinu TK,Omer Kupusović – Kandidat za skupštinu TK i prof.dr.Edhem Muftić – kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH. U svom obraćanju  dali su bezrezervnu podršku našem kandidatu za načelnika općine Srebrenik, Mirzi Kešetoviću.    

U toku mitinga, predstavili su se i kandidati naše općinske organizacije: prim. dr. Ziher Suljić,kandidat za zastupnika u Parlamentu Federacije BiH , Mustafa Muratović, kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona, Senada Junuzović, kandidat na listi za Parlament Federacije BiH, Suad Jašarević, kandidat na listi za Skupštinu Tuzlanskog kantona te kandidat za načelnika općine Srebrenik, Mirza Kešetović.

Najveći interes prisutnih izazvao je upravo Mirza Kešetović ,kandidat OO SDP BiH za načelnika općine čije obraćanje je izazvalo snažno odobravanje svih prisutnih. Mirza je,bez dileme,općeprihvaćeni kandidat koji će nastaviti tamo gdje je stao bivši načelnik, Sanel Buljubašić. Mirza je i ovu priliku iskoristio da pozove sve građane da 28.9. izađu na prijevremene izbore, donesu pravu odluku  i glasaju za novog načelnika naše općine kako bi ujedinjeni sa SDP-om na čelu gradili kvalitetniju sredinu za život svih nas.

Ujedinjeni, na pravom putu!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.