Srebrenik

Održan miting SDP-a u MZ Duboki Potok

Samo ujedinjeni možemo ostvariti rezultate vidljive za cijelu općinu i u korist svih njenih građana

Slika

Dana 15.9. 2014. godine je održan predizborni miting SDP-a u MZ Duboki Potok pred oko stotinu SDP-ovih članova i simpatizera, kao i svih onih koji se htjeli da upoznaju naše kandidate za sve nivoe vlasti na općim izborima u oktobru, kao i kandidata za načelnika općine Srebrenik na vanrednim izborima ovog mjeseca.

Skupu su se obratili i predstavili program rada SDP-a za naredni period sljedeći kandidati:

– Kandidati na listi SDP-a za Skupštinu Tuzlanskog kantona: magistar sporta, Suad Jašarević, aktuelni općinski vijećnik  i ratni komandant, Mustafa Muratović, Sekretar OO SDP BiH Srebrenik;

– Kandidati na listi SDP-a za Parlament Federacije BiH: Mijat Pavić,Potpredsjednik Kantonalnog odbora SDP BiH Tuzla, prof. Senada Junuzović, Predsjednica Foruma žena SDP BiH Srebrenik i prim. dr. Ziher Suljić, Potpredsjedavajući OV Srebrenik;

– Kandidati na listi SDP-a za Parlamentarnu Skupštinu BiH: mr. Ferhat Mustafić, aktuelni poslanik u Skupštini TK i Tomo Vidović, zastupnik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH.

 

Kandidat za načelnika općine Srebrenik, dipl. oec. Mirza Kešetović, takođe se obratio skupu i nakon prezentovanja svog programa rada za period 2014.-2016. godine, naglasio da samo ujedinjeni možemo ostvariti rezultate vidljive za cijelu općinu i u korist svih njenih građana. Izuzetan značaj i prioritetan pravac djelovanja jeste onaj u kojem se stvara ambijent za nova radna mjesta i rješavaju pitanja infrastrukture u svim dijelovima općine Srebrenik, naglasio je Kešetović.

Ujedinjeni do pobjede!

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.