Održan inicijalni sastanak za osnivanje OO SDP Srebrenica

Generalni sekretar SDP BiH Elvir Karajbić, potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović, predsjednik KO Tuzla Dževad Hadžić i zastupnik NSRS Saša Grbić bili su u posjetama Zvorniku, Bratuncu i Srebrenici.
Prilikom posjete Srebrenici održan je i sastanak koji za cilj ima ponovno formiranje OO SDP Srebrenica. Prvi korak je formiranje povjereništva, a potom i organizacija izborno-izvještajne konferencije.
Osim reorganizacije opštinskih odbora Zvornika i Srebrenice, planirana je reorganizacija OO SDP Bratunac, a nakon toga slijedi posjeta i formiranje odbora u Bijeljini.
SDP BiH nastavlja svoje jačanje na svakom dijelu Bosne i Hercegovine, a organizovane posjete predstavljaju jedan od koraka.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.