FOM SDP BiH Banja Luka

Održan dvodnevni seminar ''Socijaldemokratska omladina u akciji''

Ciljevi seminara bili su unapređenje vještina političkog komuniciranja, izgradnja timskog duha kao i poboljšanje znanja o evrointegracijskom procesu naše zemlje.

Slika

FOM SDP BiH Banja Luka i UG Ceterum Censeo uz podršku fondacije Max van der Stoel uspješno je održala dvodnevni seminar ”Socijaldemokratska omladina u akciji”. Trening su vodili Thijs ‘t Hart i Lennart Bak iz Holandije a učestvovalo je 25 članica i članova FOM-a sa banjalučke i prijedorske regije. Ciljevi seminara bili su unapređenje vještina političkog komuniciranja, izgradnja timskog duha kao i poboljšanje znanja o evrointegracijskom procesu naše zemlje.

Prema izjavama samih učesnika seminara, vještine koje su stekli tokom treninga će im biti veoma korisne, a metod rada su ocjenili kao vrlo interesantan i efikasan. Osim zvaničnog dijela i vještina koje su usvojili, učesnici posebno ističu značaj neformalnog druženja, razmjene ideja i iskustava kao i zajedničkog planiranja sličnih aktivnosti u budućnosti.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.