OO SDP Novi Grad Sarajevo

Odmah ukloniti bodljikavu žicu sa ograde Pete i Dobrinjske gimnazije

Opštinski odbor SDP Novi Grad Sarajevo oštro osuđuje postavljanje bodljikave žice na ogradi Dobrinjske i Pete gimnazije i traži njeno hitno uklanjanje. Ovakav skandalozan način „osiguranja“ škole vjerovatno više ne možemo vidjeti ni u zemljama sa najnižim stepenom razvoja civilizacije te se postavlja pitanje kojim pedagoškim metodama se služilo rukovodstvo škole kada se odlučilo za ovakav vid „zaštite“.

Također ovim putem iniciramo da se u Budžetu opštine planiraju sredstva za eventualnu sanaciju i nadogradnju adekvatne ograde oko pomenute škole. Smatramo da bi takve aktivnosti trebale biti znatno prioritetnije od obnove fasade zgrade opštine i kabineta načelnika u iznosu od gotovo milion KM.

Nažalost, ni ovaj mjesec neće biti održana sjednica Opštinskog vijeća što već uveliko postaje praksa akutelnog i uspavanog načelnika i većine u Opštinskom vijeću koja jasno daje do znanja da nije zainteresirana za potrebe građana. U protekla tri mjeseca jedini fokus djelovanja aktuelne većine koju predvodi SDA je bio usmjeren na profesionalizaciju i osiguranje plate od preko 2.000,00 KM dopredsjedavajućem Vijeća kako bi u narednom periodu osigurali većinu koja u posljednje vrijeme postaje sve nestabilnija.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.