Forum mladih Tešnja

Odlučnije u rješavanje problema mladih

U nedjelju, 23. 8. 2015. godine, u kancelariji OO SDP BiH Tešanj održana je Konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj.

Na sjednici su, između ostalog, razmatrani i usvojeni Poslovnik o radu Izvršnog odbora i Program rada FOM OO SDP BiH Tešanj za naredni četverogodišnji mandat.

Razmatran je i usvojen Operativni plan aktivnosti do kraja 2015. godine.

„I kroz ove usvojene dokumente iskazana je spremnost i odlučnost Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj da nastavi sa aktivnim učešćem u rješavanju nagomilanih problema sa kojima se svakodnevno susreću mladi u našem društvu“ naglasio je novoizabrani predsjednik Foruma mladih Idham Kruško.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.