IN MEMORIAM

Odlazak veterana SDP BiH

Otišao je još jedan velikan, moralna vertikala, izuzetan stručnjak u oblasti ginekologije, i kao takav priznat na prostorima regije Gradiška i šire

Slika

U subotu 22. Novembra 2014. godine u 78. godini prestalo je da kuca veliko srce prim. dr Suhonjić Remze iz Bosanske Gradiške/Gradiške.

Otišao je još jedan velikan, moralna vertikala, izuzetan stručnjak u oblasti ginekologije, i kao takav priznat na prostorima regije Gradiška i šire.

Bio je dugogodišnji član SDP BiH, jedan od utemeljivača stranke na području Opštine i Regije Gradiška, odbornik Skupštine opštine Gradiška i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Pored profesionalnih obaveza u zdravstvu, aktivan je bio u radu sportskih organizacija, bilo kao aktivan sudionik ili kao član organa upravljanja fudbalskih organizacija na području opštine Gradiška.

Iza pokojnog doktora Suhonjića ostali su kćerka i sin sa svojim familijama.

Komemoracija povodom smrti prim. dr Suhonjić Remze biće održana dana 26. 11. 2014. godine u amfiteatru Bolnice Gradiška, poslije čega će se obaviti ukop na mezarju Musalla u gradiškom naselju Tekija.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.