Odlazak Skake i dolazak Bogićevića pobjeda je Sarajeva!

KO SDP BiH Sarajevo osuđuje jučerašnji primitivni napad odlazećeg gradonačelnika Sarajeva, Abdulaha Skake, na budućeg gradonačelnika Bogića Bogićevića.

Skakino omalovažavanje ljudske i moralne gromade Bogića Bogićevića najzornije oslikava zašto je Sarajevo glasalo za promjenu bahate i uskogrudne SDA-ove vlasti utjelovljene u liku i djelu Abdulaha Skake.

SDP BiH s ponosom ističe da je i izbor Bogićevića pokazatelj vraćanja dostojanstva i ugleda Gradu Sarajevu i instituciji gradonačelnika, uveliko urušenog SDA-ovim primitiviziranjem i deintelektualizacijom javnog prostora i najznačajnijih javnih funkcija u Sarajevu.

Odlazak Skake i dolazak Bogićevića pobjeda je svakog dobronamjernog, iskrenog Sarajlije i Bosanca i Hercegovca, a mi u SDP-u BiH smo ponosni što smo bili u prilici predložiti građanima Sarajeva konačno dostojanstvenog predstavnika.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu