Tešanj

Odaziv članova SDP BiH iznad očekivanja

Sastanak je organiziran u obliku druženja članstva i iz ostalih osnovnih organizacija, predstavnika susjednih nam općinskih organizacija i sa kandidatima na listama SDP BiH za sve nivoe državne vlasti na izborima 2014. godine

Slika

U prvom ciklusu sastanaka članstva Općinske organizacije SDP BiH Tešanj završni, dvadest osmi sastanak, upriličen je u Osnovnoj organizaciji SDP BiH Jelah, u krugu Motela „Plavi“ u Jelahu.

Sastanak je organiziran u obliku druženja članstva i iz ostalih osnovnih organizacija, predstavnika susjednih nam općinskih organizacija i sa kandidatima na listama SDP BiH za sve nivoe državne vlasti na izborima 2014. godine.

Pored predstavnika Kantonalne organizacije SDP BiH, druženju je prisustvovao i Generalni sekretar SDP BiH  drug Nermin Nikšić.

Nakon pozdravne riječi predsjednika OO SDP BiH Tešanj Senada Subašića, prisutnim su se predstavili kandidati na listama SDP-a.

Na kraju se obratio i drug Nermin Nikšić i u svojstvu Premijera Federalne vlade govorio o radu Vlade, uspjesima i poteškoćama u ostvarivanju Programa i politika SDP BiH zbog opstrukcija različitih aktera koji žele zadržati svoje pozicije i sačuvati kriminalom stečenu imovinu.

Naručito se osvrnuo na planove Vlade u narednom mandatu za šta su pripremane pretpostavke u dosadašnjem radu.

Druženje je proteklo u lijepoj atmosferi, uz odaziv iznad očekivanja, što je dodatno motiviralo članstvo za naredne aktivnosti OO SDPBiH Tešanj.                                                                                                

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.