Odavanje počasti žrtvama zločina u Bratuncu i Srebrenici

Forum žena SDP KO Sarajevo je organizirao posjetu memorijalnim centrima u Valjacima i Potočarima.

Učešće su uzele članice svih Općinskih Foruma žena Kantona Sarajevo, a među kojima je bilo kandidatkinja za Općinska vijeća .

U memorijalnom centru Veljaci ukopano je 238 civilnih žrtava rata, a Memorijalni spomenik Srebrenica – Potočari je memorijalni kompleks izgrađen u znak sjećanja na žrtve genocida nad Bošnjacima Srebrenice .

Pored obilaska Memorijalnog Centra Potočari, historijskog časa u Srebrenici smo se sastali sa drugaricama iz Regionalnog Odbora Zvornik, a druženju se pridružio i predsjednik OO SDP Srebrenica Hakija Meholjić.

Prisutne su poručile da nijedan zločin ne smije biti zaboravljen, te da se genocid ne smije ponoviti nikad i nigdje, ali da se intezivno mora raditi na izgradnji mira i suživota

Iz Veljaka, Potočara i prostorija SDP-a  Srebrenica  poručeno  je da samo jedinstveni možemo naprijed i da trebamo raditi na međukantonalnoj i međuentiteskoj saradnji jer je to jedini put u izgradnji jedinstvene Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.