Odabir pružaoca usluge održavanja javne rasvjete je pri kraju

Javna rasvjeta nije u funkciji na više lokacija u Tuzli–Južna saobraćajnica od objekta Higijene do Doma penzionera, Oktobarska ulica, Goste Lazarevića, pješačko-biciklistička staza od Slavinovića do bloka C na Sjenjaku, Stari Mramor, itd.

Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzla je blagovremeno, u novembru mjesecu 2016. godine raspisala tender za usluge održavanja javne rasvjete na području grada Tuzla. Na žalost, u slučaju žalbe o kojoj odlučuje Ured za razmatranje žalbi Bosne i Hercegovine, sa kancelarijama u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci, koja je izjavljena i u predmetnoj nabavci, procedura javne nabavke  veoma je dugotrajna.

Obavještavamo građane Tuzle da je opisana procedura odabira pružaoca usluge održavanja javne rasvjete pri kraju, i nadamo se da će ista biti završena zaključenjem ugovora do kraja ovog mjeseca, nakon čega će se krenuti u sanaciju svih evidentiranih kvarova.

Negativne reakcije građana na faktičko stanje javne rasvjete u gradu Tuzla smatramo opravdanim, i molimo građane za strpljenje imajući u vidu prethodno navedeno.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.