Damir Mašić za N1

Očigledno je da građani nisu zadovoljni aktuelnom vlašću

Visoki predstavnik Evropske unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku i potpredsjednik Evropske komisije Josep Borrell večeras se u zgradi Delegacije EU u Sarajevu sastao sa opozicionim strankama SDP-om, NiP-om, NS-om, PDP-om i SDS-om. Članovi opozicije su Borrella upoznali sa rezultatima lokalnih izbora, te mu poručili kako u Bosni i Hercegovini na scenu dolazi nova politička snaga.

Damir Mašić (SDP) naglasio je kako “građani nisu zadovoljni aktuelnom vlašću”. Napomenuo je Borrellu da je za SDP jedan od glavnih prioriteta euroatlantski put BiH, kao i borba protiv kriminala. Mašić je dodao kako ni “ovi izbori nisu bili fer” i da je potrebno što prije izmijeniti Izborni zakon.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu