Magazinović:

Očekujem 2:1 za BiH protiv Argentine

Volio bih da BiH ostvari što je moguće bolje rezultate, ja iskreno očekujem da nećemo imati problem da prođemo grupu, a nakon toga ćemo vidjeti koje će nam reprezenatcije doći – rekao je Magazinović

Slika

Komentirajući učešće nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na svjetskom prvenstvu u Brazilu i prognozirajući rezultat prve utakmice protiv Argentine, predsjedavajući Kluba poslanika SDP-a BiH u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović za Agenciju FENA je kazao da je plasman veliki uspjeh te da očekuje pobjedu BiH rezultatatom 2:1.

– Volio bih da BiH ostvari što je moguće bolje rezultate, ja iskreno očekujem da nećemo imati problem da prođemo grupu, a nakon toga ćemo vidjeti koje će nam reprezenatcije doći – rekao je Magazinović.

Smatra da bi pobjeda u prvoj utakmici bila dodatni motiv za preostale utakmice iz grupe.

Večeras će, kazao je, navijati za Hrvatsku, ali je prognozirao rezultat 2:1 za Brazil.

– Svima su nam komšije najvažnije. Komšijama uvijek treba davati podršku, osim kad igraju s reprezentacijom BiH – kazao je Magazinović.

On je dodao da prati i sve državne selekcije u svim sportovima, a da s nestrpljenjem očekuje nedjelju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.