Novi Grad Sarajevo

Obuka posmatrača u okviru Izbornog štaba SDP BiH Novi Grad Sarajevo

Nakon što je edukaciju završila prva grupa posmatrača, 10. avgusta će edukacija biti nastavljena i to za sljedećih šest grupa posmatrača

Slika

U sklopu Izbornog štaba SDP BiH Novi Grad Sarajevo, uspješno je završena edukacija prve grupe od 50 posmatrača za predstojeće oktobarske Opšte izbore.

Nakon što je edukaciju završila prva grupa posmatrača, 10. avgusta će edukacija biti nastavljena i to za sljedećih šest grupa posmatrača.

Edukaciju posmatrača vrši tim za obuku aktivista i posmatrača u sklopu Izbornog štaba, koji čine Damir Knežević, Fikret Smajlović, Amar Taso i Ismar Lukač.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.